O Le Mana'o Fa'avavau o Pusa La'au ma Fa'amau ma Pusa La'au lapotopoto Laiti

O laupapa sa masani lava o se mea faʻapitoa ma faʻanatura e le mafai ona alu ese.Pe i le mamanu faʻailoga poʻo le teuteuga i totonu, e le mafai ona faʻafitia o fafie e faʻaopoopoina se paʻi mafanafana ma eleele i soʻo se avanoa.

O se tasi elemene e fa'aalia lelei ai le matagofie ma le fa'atinoga o fafie o lepusa laupapa ma fa'amau.Faatasi ai ma lona faigofie ma le lalelei, e mafai ona faʻaogaina faʻamoemoega eseese e pei o le teuina o mea teuteu, trinkets, poʻo pepa taua.O lona loka malosi ma le fa'amaufa'ailoga e fa'amautinoa ai o so'o se mea e teu i totonu o le a saogalemu ma malupuipuia.

Pusa La'au ma Fa'amau

Ae, e le gata ai iina le faatosina o pusa laupapa.O pusa laupapa lapotopoto laiti o se filifiliga lauiloa foi mo i latou e sili atu i mamanu laiti poʻo faʻaonapo nei.O tama'i pusa nei e mafai ona fa'aoga mo le teuina o so'o se mea mai mea laiti i mea fa'aoga.O le lapopo'a lapopo'a ua avea ai ma vaifofo aoga mo le fa'atulagaina o mea laiti i se auala mama ma mama.

E ese mai a latou faʻaoga faʻaoga,pusa laupapa ma fa'amau ma tama'i pusa laupapa lapotopotoo se faaopoopoga matagofie foi i soo se avanoa.E mafai ona fa'aali i luga o fata, pito i luga o atigi pusa po'o fa'amoe, po'o fa'aputu i luga o se laulau kofe mo se pa'i fa'alelei ma manaia.

O le mea moni, o faʻamanuiaga o pusa laupapa e sili atu nai lo na o lo latou aoga ma faʻalelei.O fafie ose punaoa faanatura ma faʻafouina, lea e avea ai pusa laupapa ma filifiliga faʻalelei i luga o isi mea e teu ai.

E le gata i lea, o le fa'atauina o atigipusa laupapa e fai lima e lagolago ai pisinisi laiti ma tuto'atasi o lo'o fa'alagolago i metotia tufuga masani.E leai se mea e sili atu i le lagona o le faamalieina e maua mai i le umiaina o se mea lelei ma tulaga ese.

Pusa laupapa ma fa'amau

I tausaga talu ai nei, o loʻo i ai foʻi le masani o le toe faʻaaogaina ma le faʻaleleia o pusa laupapa tuai e maua ai le ola fou e avea ma mea teuteu fale.E mafai ona valiina pe valiina e fetaui ma soʻo se autu poʻo se lanu lanu, pe faʻaaogaina e fai ma totō mo succulents ma laʻau.

E oo lava i se lalolagi o lo'o fesuisuia'i pea, e tumau pea le faatosina o atigipusa laupapa ma fa'amau ma tama'i pusa laupapa lapotopoto.O nei atigipusa o se faʻailoga e le tumau o le lalelei, faʻatinoga, ma le faʻaauau, ma o le teu faʻafaigaluegaina i totonu e mafai ona aumaia ai se paʻi o le natura ma le matagofie i soʻo se fale.


Taimi meli: Iuni-14-2023
Saini loa