Fa'atonu mea fa'apipi'i | O se folasaga pu'upu'u ile tulaga masani e mana'omia mo fa'agaau teuteu

O paipa fe'avea'i e masani ona fa'aogaina mea fa'apipi'i mo mea teuteu. Ua vaevaeina i latou i ni paipa lapotopoto, oval tubes, flat tubes, ma super flat tubes i tulaga o tekinolosi. E tusa ai ma le fausaga o oloa, ua vaevaeina i latou i le tasi-layer, lua-layer, ma le lima-layer flexible tubes. E eseese i latou i tulaga o le mamafa o le malosi, teteʻe i totonu, ma le lagona o lima. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻamau e lima faʻapipiʻi e aofia ai le pito i fafo, o le pito i totonu, lua faʻapipiʻi faʻapipiʻi, ma le pa puipui.

一, Fa'avae foliga mana'omia

Fa'avae foliga mana'omia

1. Faʻaaliga manaʻomia: I le faʻavae, i lalo o le malamalama masani poʻo le 40W fluorescent lamp, suʻesuʻega vaʻaia i le mamao e tusa ma le 30cm, e leai se faʻafefe i luga, embossing (leai ni laina diagonal i le pito o le faʻamaufaʻailoga), abrasions, maosi, ma mu. .

2. O luga e lamolemole, mama i totonu ma fafo, faʻalelei tutusa, ma o le glossiness e ogatasi ma le faʻataʻitaʻiga masani. E leai ni fa'aletonu manino, fa'asili fa'aopoopo, maosiosia po'o fa'aitu, deformation, maanuminumi ma isi mea fa'aletonu, leai se mea mai fafo pipii, ma e le sili atu nai lo 5 patupatu laiti i luga o le faagaau atoa. Mo fa'agaau o lo'o i ai se upega o lo'o i totonu o le ≥100ml, 2 fa'ataga e fa'atagaina; mo fa'agaau o lo'o i ai i totonu ole upega o le <100ml, e fa'atagaina le 1 nofoaga.

3. O le tino o le paipa ma le ufiufi e mafolafola, e leai ni pa, fa'aleagaina, po'o ni fa'aletonu filo fa'a sikula. O le tino o le paipa e faʻamaufaʻailogaina, o le pito o le faʻamaufaʻailoga e faʻafefe, o le faʻamaufaʻailoga lautele e tutusa, ma le tulaga masani o le pito o le faʻamaufaʻailoga e 3.5-4.5mm. Ole maualuga ole vaeluaga ole pito o le faʻamaufaʻailoga o le faagaau tutusa e ≤0.5mm.

4. Fa'aleagaina (so'o se fa'aleagaina po'o le pala i so'o se tulaga o le paipa po'o le pulou); tapuni gutu; pa'u vali e pa'u ese mai luga o le fa'agaau > 5 sikuea mita; ta'ei fa'amaufa'ailoga si'usi'u; ulu gau; fa'aletonu filo ogaoga.

5. Tumama: O totonu ma fafo o le faagaau e mama, ma o loʻo i ai le palapala, pefu ma mea mai fafo i totonu o le paipa ma le pulou. E leai se pefu, suauʻu ma isi mea mai fafo, leai se manogi, ma e fetaui ma manaʻoga tumama o mea faʻapipiʻiina mea teuteu: o lona uiga, o le aofaʻi o kolone e ≤ 10cfu, ma Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa ma Staphylococcus aureus e le tatau ona maua.

二、 Fa'asagaga i luga ma mana'oga lomitusi ata

Togafitiga i luga ole laiga ma mana'oga lomitusi ata

1. Lomitusi:

O le 'ese'ese o le tulaga fa'asalalau o lo'o i le va o le pito i luga ma le pito i lalo tulaga fa'amaonia e itu e lua (≤±0.1mm), ma e leai se ghosting.

O ata e manino ma atoatoa, e ogatasi ma le lanu faʻataʻitaʻiga, ma o le eseesega lanu o le tino paipa ma ana ata lolomi e le sili atu i le eseesega lanu lanu o le faʻataʻitaʻiga masani.

O le tele ma le mafiafia o le tusitusiga e tutusa ma le faʻataʻitaʻiga masani, e aunoa ma ni mataitusi gau, mataʻitusi palapala, ma leai se avanoa paʻepaʻe, e le afaina ai le faʻaalia.

O le faatanoa lolomi e leai ni pito talatala po'o ni pito vaitusi, e sa'o, ma e leai ni mataitusi sese, mataitusi misi, fa'ailoga fa'ailoga o lo'o misi, ta'i o tusitusiga, faanenefu, ma isi.

2. Ata:

O le overprint e saʻo, o le overprint sese o vaega autu o le ≤1mm, ma le overprint sese o vaega lona lua o le ≤2mm. Leai se mea e iloagofie ai le heterochromatic ma ila

Mo faʻauʻu o loʻo i ai le upega tafaʻilagi o le ≥100ml, 2 faʻailoga e le sili atu i le 0.5mm e faʻatagaina i luma, ma o le aofaʻi atoa o se nofoaga e le sili atu i le 0.2mm2, ma le 3 faʻailoga e le sili atu i le 0.5mm. faʻatagaina i tua, ma le aofaʻi atoa o se nofoaga e tasi e le sili atu i le 0.2mm2;

Mo faʻauʻu o loʻo i ai le upega tafaʻilagi o le <100ml, 1 le nofoaga e le sili atu i le 0.5mm e faʻatagaina i luma, ma o le aofaʻi atoa o le tasi nofoaga e le sili atu i le 0.2mm2, ma le 2 nofoaga e le sili atu i le 0.5mm faʻatagaina i tua, ma le aofaʻi atoa o se nofoaga e le sili atu i le 0.2mm2. 3. Se'esega tulaga ipu

Mo faʻauʻu o loʻo i ai le upega tafaʻilagi o le ≥100ml, o le vavaeesega tuusaʻo o le tulaga lomitusi e le tatau ona sili atu i le ± 1.5mm, ma o le faʻasalalauga faʻasalalau e le sili atu i le ± 1.5mm;

Mo faʻauʻu o loʻo i ai le upega tafaʻilagi o le <100ml, o le faʻaogaina o le tulaga o le ipu lomitusi e le tatau ona sili atu i le ± 1mm, ma e le tatau ona sili atu i le ± 1mm.

4. Manaoga o mea e manaʻomia: faʻatasi ma le ata ma faʻataʻitaʻiga faʻamaonia e itu e lua

5. Eseese lanu: o le lomitusi ma lanu vevela vevela e ogatusa ma faʻataʻitaʻiga faʻamaonia e itu uma e lua, ma o le eseesega lanu o loʻo i le va o le pito i luga ma le pito i lalo o lanu faʻamaonia e itu uma e lua

三、 Fa'apa'u lapo'a ma mana'oga fausaga

Fa'avae foliga mana'omia

1. Fa'amatalaga tele: fuaina i le vernier caliper e tusa ai ma ata mamanu, ma o le faapalepale o loʻo i totonu o le faʻatulagaina o ata o ata: o le maualuga o le faʻatagaina o le vaʻaia o le 0.5mm; le maualuga fa'atagaina o se'ese'ese o le umi e 1.5mm; le maualuga fa'atagaina o le va'aiga o le mafiafia o le 0.05mm;

2. Manaoga o le mamafa: fuaina ma le paleni ma le saʻo o le 0.1g, o le tulaga masani ma le faʻatagaina sese o loʻo i totonu o le maliliega o itu uma e lua: o le maualuga o le faʻatagaina o le faʻatagaina o le 10% o le mamafa faʻataʻitaʻiga masani;

3. Lagolago atoatoa le gutu: pe a uma ona faʻatumu le atigipusa i le 20 ℃ vai ma faʻataʻatia le gutu o le fagu, o le gutu atoa o le fagu e faʻaalia e le tele o le vai ua tumu, ma o le tulaga masani ma le mea sese o loʻo i totonu o le maliliega. o itu uma e lua: o le maualuga o le faʻatagaina o se eseʻesega o le 5% o le gutu atoa o le faʻataʻitaʻiga masani;

4. Mafiafia tutusa (talafeagai mo faagaau ma mea e sili atu nai lo le 50ML): tipi tatala le atigipusa ma faʻaaoga se fua mafiafia e fua ai 5 nofoaga i luga, ogatotonu ma lalo. Ole maualuga ole fa'atagaina ole fa'asesega e le sili atu ile 0.05mm

5. Mea e manaʻomia: E tusa ai ma mea o loʻo faʻamaonia i totonu o le konekarate sainia e le tuʻuina atu ma le manaʻoga vaega, faʻafesoʻotaʻi i tulaga faʻapitoa a le atunuʻu mo le asiasiga, ma ia ogatasi ma le faʻataʻitaʻiga faʻamau

、Si'u fa'amaufa'ailoga mana'oga

1. O le faʻamaufaʻailoga o le siʻusiʻu auala ma foliga e fetaui ma manaʻoga konekarate a itu uma e lua.

2. O le maualuga o le siʻusiʻu faʻamaufaʻailoga vaega e fetaui ma manaʻoga konekarate a itu uma e lua.

3. O le faʻamaufaʻailoga siʻusiʻu e totonugalemu, saʻo, ma le agavale ma le taumatau saʻo o le ≤1mm.

4. Malosi fa'amaufa'ailoga si'usi'u:

Faatumu le voluma o vai ma tuu i le va o papatusi pito i luga ma lalo. E tatau ona aveese le ufiufi mai le ipu. I le ogatotonu o le ipu mamafa pito i luga, faʻamalosi i le 10kg ma taofi mo le 5 minute. E leai se pa'u po'o le tafe i le si'usi'u.

Fa'aaoga se fana ea e fa'aoga ai le 0.15Mpa le mamafa o le ea i le fa'agaau mo le 3 sekone. E leai se si'usi'u e pa.

五, mana'oga fa'atino o fa'agaau

Manaoga fa'atino o fa'agaau1

1. Fa'asagaga fa'amalosi: va'ai i auala nei e lua

A maeʻa ona faʻatumu le faagaau i le 9/10 o le maualuga o le vai, ufiufi i le ufiufi faʻafetaui (pe a iai se polo i totonu, e manaʻomia le faʻapipiʻiina i totonu o le polo) ma tuʻu i totonu o se masini masini e alu ese ai. i le -0.08MPa ma teu mo le 3 minute e aunoa ma le pa po o le tafe.

E sefulu faʻataʻitaʻiga e filifilia faʻafuaseʻi mai vaega taʻitasi o meafaitino; vai e tutusa le mamafa po'o le voluma e pei o le upega o mea o oloa ta'itasi e fa'aopoopo i le fa'amea fa'ata'ita'i ma tu'u fa'alava fa'alenatura; o le tino paipa o loʻo faʻapipiʻiina faʻatasi ma le mamafa faʻamaonia mo le 1 minute, ma o le vaega ulu o le mamafa o le ≥1/2 o le vaega malosi o le pusa.

Netitusi Omiga Tulaga agavaa
≤20ml(g) 10KG Leai se ta'e o le paipa po'o le pulou, leai se si'usi'u e pa, leai ni pito gau
<20ml(g),<40ml(g) 30KG
≥40ml(g) 50KG

2. Su'ega fa'apa'u: Faatumu le voluma o lo'o i totonu, ufiufi le tapuni, ma tu'u sa'oloto mai le maualuga o le 120cm i luga o le fola sima. E le tatau ona i ai ni ta'e, pa o le si'usi'u, po'o ni ta'e. E le tatau ona i ai se fa'agaaga matala o le fa'agaau po'o le tapuni, ma leai se tapuni matala.

3. Tete'e mālūlū ma vevela (su'ega fetaui):

Liligi mea o lo'o i totonu o le fa'agaau pe fa'atofu le vaega su'ega i totonu, ma tu'u i totonu o le vevela o le si'osi'omaga o le 48 ℃ ma le -15 ℃ mo le 4 vaiaso. Afai e leai se suiga i le fa'agaau po'o le vaega su'ega ma mea o lo'o i totonu, e agava'a.

Su'e le tasi vaega mai vaega ta'i 10 o meafaitino; aumai 3 ufimata mai lua ta'itasi i se vaega o meafaitino, ma o le aofa'i o ufi e fetaui ma le paipa e le itiiti ifo i le 20 seti; fa'aopopo vai e tutusa le mamafa po'o le voluma e pei o le upega o lo'o i totonu o le fa'agaau; vevela le 1/2 o faʻataʻitaʻiga i le 48±2 ℃ i totonu o se pusa vevela tumau ma tuʻu mo le 48 itula; fa'amalie le 1/2 o fa'ata'ita'iga i le -5 ℃ i le -15 ℃ i totonu o le pusaaisa ma tu'u mo le 48 itula; ave i fafo faʻataʻitaʻiga ma toe faʻafoʻi i le vevela potu mo suʻesuʻega foliga. Tulaga Fa'ailoga: E leai se ta'eta'e, fa'aletonu (suiga foliga e le mafai ona toe fa'afo'i i lona tulaga muamua), po'o le fa'anenefu i so'o se vaega o le fa'agaau po'o le ufiufi, ma e leai se ta'e pe gau o le fa'agaau.

4. Su'ega samasama: Tuu le fa'agaau i lalo ole malamalama ultraviolet mo le 24 itula po'o le susulu o le la mo le 1 vaiaso. Afai e leai se fa'aaliga manino fa'atusatusa i le fa'ata'ita'iga masani, e agava'a.

5. Su'ega fetaui: Liligi mea i totonu o le fa'agaau po'o fa'asusu le vaega su'ega i totonu, ma tu'u i le 48℃, -15℃ mo le 4 vaiaso. Afai e leai se suiga i le fa'agaau po'o le vaega su'ega ma mea o lo'o i totonu, e agava'a.

6. Fa'apipi'i mana'oga:

● Su'ega pa'u pa'u lipine fa'amalosi: Fa'aaoga le lipine 3M 810 e pipi'i ai i le vaega o le su'ega, ma sae 'ese vave pe a uma ona fa'amafola (leai ni pulu e fa'atagaina). E leai se pipii manino i luga o le lipine. Vaitusi, fa'ailoga vevela (o le vaega o vaitusi ma le pa'u vevela e mana'omia e itiiti ifo i le 5% o le aofa'i atoa o le vaita'i lolomi) ma le vaega tele o varnish (itiiti ifo i le 10% o le aofa'i atoa) pa'u. ia agavaa.

● Aafiaga o mea o loʻo i totonu: olo faʻa 20 taimi faʻatasi ma le tamatamailima e fufui i totonu. O mea o lo'o i totonu e le suia le lanu ma e leai se vaitusi e pa'ū e fa'amaonia.

● O le faʻailoga vevela e le tatau ona i ai le lautele o le sili atu i le 0.2mm e pa'ū, leai ni laina gau poʻo ni mataitusi malepelepe, ma o le tulaga vevela vevela e le tatau ona alu ese e sili atu i le 0.5mm.

● Silk screen lomiina, fa'aau fau, fa'ailoga vevela: E tasi le vaega e fa'ata'ita'iina mo ta'i 10 ta'itasi, 10 fa'ata'ita'iga e filifilia fa'afuase'i mai vaega ta'itasi o mea, ma fa'asusu i le 70% ava malosi mo le 30 minute. E leai se pa'u i luga o le fa'agaau, ma o le fua fa'atatau e ≤1/10.

六、Manaoga mo le fetaui

1. Malosi o le fetaui

● Suʻega faʻamalosi (faʻatatau i filo faʻapipiʻi): A faʻapipiʻi le pulou filo i le gutu o le faagaau ma le malosi o le 10kgf / cm, e le faʻaleagaina le faʻauʻu ma le pulou ma e le see filo.

● Malosi tatala (faatatau i le fetaui o le faagaau ma le pulou): O le malosi tatala e feololo

2. A maeʻa ona faʻapipiʻi, e le faʻafefete le faagaau ma le pulou.

3. A maeʻa ona faʻapipiʻi le pulou faʻauʻu, e tutusa le va ma e leai se faʻalavelave pe a paʻi i le va i lou lima. Ole maualuga ole va o lo'o i totonu ole va'aiga fa'amaonia e itu e lua (≤0.2mm).

4. Su'ega fa'amaufa'ailoga:

● A maeʻa ona faʻatumu le faagaau i le tusa ma le 9/10 o le maualuga o le vai, ufiufi le pulou faʻafetaui (pe a iai se polo i totonu, e tatau ona fetaui le polo i totonu) ma tuʻu mafolafola i totonu o se masini mamago e alu ese ai i le -0.06MPa ma teu mo le 5 minute e aunoa ma le tafe;

● Faatumu le vai e tusa ai ma le upega o loʻo faʻamaonia i totonu o le atigipusa, faʻamau le pulou ma tuʻu i luga o le 40 ℃ mo le 24 itula, leai se tafe;


Taimi meli: Iuni-05-2024
Saini loa