Fa'aputu malamalama | O se fa'amatalaga puupuu o le poto masani o oloa pamu pamu

Folasaga: E fa'aaoga e tama'ita'i ni fa'asu'u e fa'asu'u ai le manogi ma fa'amama ea. E masani ona fa'aogaina fa'amafu i le fale gaosi mea teuteu. O a'afiaga fa'afefete 'ese'ese e iloa sa'o ai le poto masani a tagata fa'aoga. O lepamu pamu, i le avea o se meafaigaluega autu, e faia se matafaioi taua.

Fa'amatalaga o oloa

pamu pamu

O le pamu fa'afefe, lea e ta'ua o le sprayer, o le oloa lagolago autu mo koneteina teuteu ma se tasi o mea e tu'uina atu. E fa'aogaina le fa'avae o le paleni o le ea e fa'afefe ai le vai i totonu o le fagu e ala i le oomi. O le maualuga o le tafe o le suavai o le a faʻaosoina ai foi le tafega o le kesi i tafatafa o le pusi, ma faʻateleina ai le saoasaoa o le kesi i tafatafa o le nozzle ma faʻaitiitia ai le mamafa, e fausia ai se nofoaga le lelei i le lotoifale. O le iʻuga, o le ea o loʻo siomia ai e faʻafefiloi i totonu o le vai e fausia ai se paluga kesi-suavai, lea e maua ai e le vai se aafiaga atomization.

Fa'agasologa o le gaosiga

1. Fa'asologa o le fa'asolo

pamu vai1

O le bayonet (semi-bayonet alumini, full-bayonet alumini) ma le sikulima i luga o le pamu faʻafefe o palasitika uma, ae o nisi e ufiufi i se ufiufi alumini ma se alumini eletise. O le tele o vaega i totonu o le pamu faʻafefe e faia i mea palasitika e pei ole PE, PP, LDPE, ma isi mea, ma faʻapipiʻiina e ala ile tui. Faatasi ai ma i latou, o tioata tioata, puna ma isi mea faʻaoga e masani ona faʻatau mai fafo.

2. Togafitiga luga

pamu pamu2

O vaega autu o lepamu pamue mafai ona faʻaaogaina i le masini masini, eletise eletise, faʻafefe, tui tui ma isi metotia. 

3. Fa'asologa o ata 

E mafai ona lolomi le pito i luga o le pusi pamu ma le pito i luga o faʻamau, ma e mafai ona faʻaogaina e faʻaaoga ai le vevela vevela, silk screen lomitusi ma isi faiga, ae ina ia faʻafaigofie, e masani lava e le lolomi i luga o le nozzle.

fausaga o oloa

1. Mea fa'aoga autu

pamu fa'afefe3

O le pamu fa'afefe masani e masani lava ona aofia ai se pusi / ulu, o se fa'apalapala fa'asalalau, se alavai tutotonu, se fa'amau fa'amau, se gasket, se piston piston, se piston, se puna, se tino pamu, se vao ma isi mea fa'aoga. O le piston o se piston matala, lea e fesoʻotaʻi i le nofoa piston e ausia ai le aʻafiaga pe a agai i luga le tootoo faʻamalosi, e tatala le tino pamu i fafo, ma pe a alu i luga, e tapunia le potu. E tusa ai ma le faʻatulagaina o manaʻoga o pamu eseese, o mea faʻaoga talafeagai o le a eseese, ae o le mataupu faavae ma le sini autu e tutusa, o lona uiga, ia ave lelei mea o loʻo i totonu.

2. Fa'asinomaga fausaga o oloa

pamu fa'afefe4

3. Fa'avae le fa'asa'oina o le vai

Fa'agasologa fa'asuavai:

Fa'apea e leai se vai i totonu o le potu faigaluega faavae i le tulaga muamua. Oomi le ulu oomi, o le compression rod e ave ai le piston, o le piston e tulei le nofoa piston i lalo, o le tautotogo e faʻapipiʻi, o le voluma i totonu o le potu faigaluega o loʻo faʻapipiʻiina, o le maualuga o le ea, ma o le vai taofi vai e faʻamaufaʻailogaina le pito i luga o le taulaga. paipa pamu vai. Talu ai e le o tapunia atoa le piston ma le nofoa piston, o le kesi e oomi le va i le va o le piston ma le nofoa piston, vavae ese ai, ma sola ese ai le kesi.

Fa'agasologa o le suaina o le vai: 

A uma ona vaivai, tatala le ulu oomi, tatala le puna compressed, tulei le nofoa piston i luga, le va i le va o le piston nofoa ma le piston ua tapunia, ma o le piston ma le compression rod e tulei faatasi i luga. O le voluma i totonu o le potu faigaluega e faʻatupulaʻia, faʻaitiitia le mamafa o le ea, ma e latalata i le gaogao, ina ia tatalaina e le valve taofi vai le mamafa o le ea i luga aʻe o le vai i totonu o le atigipusa e faʻapipiʻi ai le vai i totonu o le tino pamu, faʻamaeʻaina le vai. faiga.

Fa'agasologa o le lafoaia o le vai:

O le mataupu faavae e tutusa ma le faʻagasologa faʻafefe. O le eseesega o le taimi lea, o le tino pamu e tumu i le suavai. Pe a oomi le ulu oomi, i le tasi itu, o le vai taofi vai e faʻamaufaʻailogaina le pito i luga o le paipa vai e puipuia ai le vai mai le toe foʻi atu i le pusa mai le paipa vai; i le isi itu, ona o le faʻapipiʻiina o le vai (suavai e le mafai ona faʻaogaina), o le vai o le a motusia le va i le va o le piston ma le nofoa piston ma tafe atu i totonu o le paipa faʻamalosi ma fafo atu o le pusi.

4. Mataupu Faavae o le Atomization

Talu ai e laʻititi le tatalaina o le pusi, pe a fai e lamolemole le mamafa (faʻapena, o loʻo i ai se fua faʻatatau o le tafe i totonu o le faʻapipiʻi faʻamalosi), pe a tafe mai le vai mai le pu laʻititi, o le tafe o le vai e matua tele, o lona uiga, o le o le ea i le taimi nei o loʻo i ai le tele o le tafe e faʻatatau i le vai, lea e tutusa ma le faʻafitauli o le maualuga o le ea e aʻafia ai matāua vai. O le mea lea, o le suʻesuʻega mataupu faavae atomization e tutusa lelei lava ma le nozzle mamafa polo. O le ea e a'afia ai matāua vai tetele i matāua vai laiti, ma fa'amama vai e fa'amama i lea laasaga ma lea laasaga. I le taimi lava e tasi, o le maualuga o le tafe o le suavai o le a faʻaosoina ai foi le tafega o le kesi i tafatafa o le tatalaina o le nozzle, faʻateleina le saoasaoa o le kesi i tafatafa o le faʻalauteleina o le nozzle, faʻaitiitia le mamafa, ma faʻatupuina ai se nofoaga le lelei i le lotoifale. O le iʻuga, o le ea o loʻo siomia ai e faʻafefiloi i totonu o le vai e fausia ai se paluga kesi-suavai, ina ia maua ai e le vai se aafiaga atomization.

Fa'aoga teuteu

pamu pamu5

O oloa pamu pamu e masani ona faʻaaogaina i oloa teuteu,

Such pei o le manogi, vai gel, fa'afefe o le ea ma isi mea fa'avae vai, mea'ai.

Fa'atauga puipuiga

1. Dispensers ua vaevaeina i ni ituaiga se lua: fusi-gutu ituaiga ma siku-gutu ituaiga

2. Ole tele ole ulu pamu e fa'atatau ile caliber ole tino fagu fa'atusa. O faʻamatalaga faʻapipiʻi e 12.5mm-24mm, ma o le vai e 0.1ml / taimi-0.2ml / taimi. E masani ona faʻaaogaina mo le afifiina o oloa e pei o le manogi ma le vai gel. O le umi o le paipa ma le caliber tutusa e mafai ona fuafua e tusa ai ma le maualuga o le tino fagu.

3. O le metotia o le fuaina o le pusi, o le vailaʻau o le vai e faʻasalaina e le faʻamalo i le taimi e tasi, e lua auala: paʻu paʻu auala fua ma metotia faʻatatau o tau. Ole mea sese e i totonu ole 0.02g. O le tele o le tino pamu e faʻaaogaina foi e iloagofie ai le fua.

4. E tele faʻapipiʻi pamu pamu ma o le tau e maualuga

Fa'aaliga oloa


Taimi meli: Me-27-2024
Saini loa